Transport Persoane Romania Italia

Curse transport la domiciul pe ruta Romania Italia cu microbuze și autocare

Cu Autogări Europa, platforma de rezervări pentru transportul internațional de persoane și colete pe ruta Romania Italia și retur, plecările către Italia și dinspre Italia vor avea loc zilnic, la domiciu cu microbuzele și autocarele din dotare.

Autogări Europa facilitează la dispoziția clienților o gamă larga de curse de transport persoane și colete Romania Italia la domiciliu în fiecare zi a săptămânii, la prețurile cele mai avantajoase de pe piață, în funcție de distanța cursei, respective de momentul cumpărării biletului de călătorie.

Autogări Europa dorește să multumească fiecare client în parte, de aceea va încerca să preia clientul de la adresa dorită, până la destinația aleasă, nemaifiind nevoie de a schimba mijlocul de transport pe parcurs.

Călătorii cu Autogări Europa

Autogări Europa a încheiat o colaborare cu mai multe firme de transport persoane și colete internațional, cu licență în acest domeniu, oferind astfel posibilitatea oferirii către clienți a cât mai multe curse, variante și oferte de a alege să călătorești pe ruta Romania Italia și retur cu una dintre firmele noastre partenere.

Libera alegere a destinației!

Călătoria cu autocarul, pe traseul Romania Italia, la bordul autovehiculelor partenerilor noștri, clasate 3-4 stele, dotate cu utilitățile necesare unei călătorii plăcute, cum ar fi aerul condiționat, de nelipsit mai ales în zilele toride, scaune confortabile și rabatabile, sistem audio-video, prize individuale și nu ăn ultimul rând, wi-fi gratuit pe toata durata călătoriei pe teritoriul țării noastre.

Pentru clienții care doresc curse mai rapide, Autogări Europa facilitează variante de transport de persoane la domiciu Romania Italia, cu microbuze de 8+1 locuri, respectiv 14+1 locuri, special concepute pentru a spori confortul și siguranța tuturor clienților, chiar și a celor mai mici, care călătoresc alături de părinți.

Indiferent de autovehiculul cu care se alege să se călătorească, la bordul mașinilor vor fi prezenți minim 2 șoferi, cu o mare experiență în domeniu, ce se vor asigura pe toată durata călătoriei de confortul și siguranța călătorilor, urmărind să ofere clienților o experiență plăcută pe timpul transportului Romania Italia.REZERVA ACUM!

de la 120 €

+40 750 861 499 REZERVA ACUM WhatsApp

* Pretul poate suferi modificari in functie de disponibilitate si perioada

VERIFICA DE UNDE POTI PLECA
SI UNDE VREI SA AJUNGI

PLECARI DIN ROMANIA DESTINATII SPRE ITALIA

Profesionalism & Experiență

Autogări Europa va garanta un profesionalism în ceea ce privește atât personalul cât și călătoria pe ruta Romania Italia. Personalul agenției deține o experiență în domeniu de peste 10 ani, perioadă în care s-a urmărit perfecționarea continuă și oferirea clienților a celor mai bune variante de transport persoane.

Soferi profesionisti

Autogări Europa pune la dispoziția clienților firme cu șoferi cu o vastă experiență și vechime în domeniu la transportul internațional de persoane și colete Romania Italia, pentru a putea oferi siguranță clienților că vor ajunge la destinație în cel mai rapid timp, sigur și confortabil, fără griji.

Wi-Fi Gratuit

Autogări Europa facilitează navigarea pe internet pe intreg teritoriul Romaniei cu viteze de până la 4G. Avem o conectivitate permanentă pentru a putea păstra legătura cu cei dragi, pentru informare, pentru entertainment sau pentru a putea păstra legătura cu cei dragi, sau pentru diverse motive personale.

TV & Music

Cu Autogări Europa clienți vor putea urmări emisiunile TV preferate, serialele și filmele de care nu se pot despărți, deoarece agenția facilitează mijloacele de transport cu sistem audio-video pentru a le oferi clienților confortul pe care aceștia îl au acasă.

TRANSPORT LA ADRESA Romania Italia ȘI RETUR

Rezervare gratuită!

Personalul Autogări Europa va sta la dispoziția clienților pentru a le oferi acestora informații și consultanță în ceea ce privește realizarea unei rezervări pentru cursele Romania Italia, dar și pentru cursele retur. Zilnic, apelând numărul afișat pe site, personalul agenției va oferi clienților cele mai complete informații despre transportul de persoane Romania Italia.

Totul la un click distanță!

Pentru a putea rezerva biletul de transport microbuz sau autocar la adresă Romania Italia, se poate realiza fie telefonic la numărul afișat pe site, sau online prin completarea formularului de pe site din sectiunea de contact a paginii.

Bilet fără bătăi de cap!

Pentru a rezerva o călătorie cu Autogări Europa, personalul nostru va avea nevoie de numele și prenumele dvs., carte de identitate și/sau pașaport, nr. de telefon, localitatea de unde se pleacă și adresa exactă a destinației, pe bază de cod poștal.


CONFIRMARE / ANULARE

Cu 24h înainte de data programată pentru călătoria pe ruta Romania Italia, clientul va fi contactat de către personalul Autogări Europa pentru a confirma sau anula rezervarea. La acel moment, clientul va intra în posesia numărului de telefon al șoferului, va primi ora și locul plecării, cît și cu ce mașină va fi preluat de la locul stabilit.

Autogări Europa roagă toți clienții care vor urma să călătorească cu agenția, să confirme sau după caz să anuleze rezervarea în cazul în care se dorește o reprogramare pentru a nu ține locul ocupat.

TRANSPARENȚĂ ȘI PROMPTITUDINE

Contravaloarea plății biletului pentru transportul de persoane și colete pe ruta Romania Italia se va realiza fie la sofer, fie la agenție sau online prin transfer bancar.

Autogări Europa dorește să menționeze că achitarea prețului biletului la destinație nu este posibilă!

COLETE ȘI PACHETE

Autogări Europa efectuează și transport de colete pe traseul Romania Italia direct la adresa aleasă de cătreclient, tur și retur, cu următoarele condiții:
- sigilarea pachetului în fața unui angajat al agenției sau partenerilor;
- coletul să nu conțină băuturi alcoolice sau țigări;
- pretul pe kg este de 1,5 euro, negociabil în cazul cantităților mai mari;
- transportul se realizează în sistemul door to door.

Curse transport persoane Romania Italia


Curse persoane Romania Italia cu autocarul

Autogări Europa pune la dispoziția clienților variante de transport persoane pe ruta Romania Italia cu cele mai bune prețuri și în cele mai bune condiții de siguranță, igienă, confort și rapiditate. Partenerii Autogări Europa doresc să ofere cât mai multe tipuri de oferte de călătorie, de aceea pentru a putea afla ultimele oferte, clienții sunt rugați să apeleze numărul afișat pe site.

Partnerii noști se vor asigura permanent de a oferi sentimentul unei călătorii plăcute, confortabile, cu pauze la fiecare 4 ore de călătorie și cu un persoanl calificat, experimentat și profesionist, gata să stea la dispoziția clienților.

Rezervarea biletului de călătorie pe ruta Romania Italia prin Autogări Europa se poate realiza indiferent de orașul din Romania, odată cu această rezervare, personalul nostru va urmări constant starea de bine a călătorilor, gradul de confort și nu în ultimul rând siguranța călătorilor pe toată durata transportului.

Curse Romania Italia cu microbuz

Autogări Europa oferă și curse mai rapide, prin intermediul microbuzelor, facilitându-se astfel transportul direct la adresă, pe ruta Romania Italia și retur, cursele realizându-se zilnic din orice oraș al Romaniei și către orice destinație din Italia

Parteneriatul Autogări Europa cu un număr mare de firme de transport, facilitează preluarea clienților din orice oraș suntem sunați, preluarea și transportarea în Italia la adresa dorită, nemaifiind niciodată atât de simplă și rapidă fără a fi nevoie de o schimbare a mijlocului de transport pe traseu.

Partenerii noștri vor încerca mereu, pentru a spori confortul clienților, să ofere un transport direct, fără costuri suplimentare, sau schimbări pe traseu.

Plecările cu Autogări Europa se vor realiza zilnic pe traseul Romania Italia, cu alegerea atât a locului de plecare, cât și a destinației, în funcție de cod poștal.


transport persoane autocare Romania Italia

de la 120 €

Rezerva acum

REZERVA ACUM

* Pretul poate suferi modificari in functie de disponibilitate si perioada

familie transport persoane Romania Italia

Transport persoane Romania Italia cu autovehicule moderne

Cu mijloacele de transport ale partenerilor Autogări Europa, vă putem o gamă variată de curse zilnice pe ruta Romania Italia, din orice oraș al României și către orice destinație aleasă de către client pentru Italia.

  • Bagaj de 45kg
  • Rucsac sau geantă de mână
  • Reduceri pentru grupurile de persoane
  • Reduceri la achizitionarea biletului dus-întors
  • Anulare/confirmare bilet cu cel puțin 24 ore înainte de plecare

Întrebări frecvente

Cu ce se ocupă Autogări Europa?

Autogări Europa este o agenție de transport care încheie partnereriate cu mai multe firme în acest domeniu, care deține o vastă experiență în transportul internațional oferind astfel cele mai bune variante de călătorie pe ruta Romania Italia.

Autogări Europa facilitează curse zilnice de transport persoane și colete pe traseul Romania Italia cu preluarea călătorilor din toate orașele din Romania și către orice localitate din Italia, în funcție de cod poștal.

Transportul persoanelor se va realiza direct la domiciuliu clientului pe baza codului poștal. Lista de orașe se poate găsi în formularul de căutare de pe site-ul Autogări Europa, iar pentru informații suplimentare, personalul nostru stă la dispoziție la numărul afișat pe site.

Autogări Europa facilitează transportul cu autocare moderne, tip 50-55 locuri, marca Scania și Setra, cursa de linie, direct țn marile orașe. Mai mult decât atât, pentru transportul la adresă, avem disponibile microbuze marca Mercedes Sprinter, tip 8+1 locuri, cu un grad ridicat de siguranță și confort, fiind dotate cu tot ce este necesar pentru o călătorie plăcută.

Autogări Europa colaborează cu mai multe firme de transport, pentru a putea oferi un preț cât mai bun și cu cât mai multe beneficii. Prețul diferă în funcție de localitatea de destinație și de sezonalitate, putând fi aflat apelând numărul afișat pe site.

Autogări Europa realizează și transport de colete pe ruta Romania Italia. Cursele pentru serviciile de coletarie diferă de cele de transport persoane, de aceea pentru a putea afla prețul, condițiile și programul curselor de colete, clienții sunt încurajați să intre în contact cu personalul Autogări Europa pentru mai multe informații.


Transport persoane si colete Romania Italia door to door

REZERVARE ONLINE/TELEFONIC PE RUTA Romania Italia

Autogări Europa pune la dispoziția clienților un personal dedicat pentru a vă putea oferi informațiile cele mai complete și corecte, respectiv pentru a vă putea ajuta să găsiti varianta cea mai bună de călătorie. Pentru a putea oferi toate informațiile necesare legate de călătoria pe ruta Romania Italia, sau pentru a putea facilitata de consultata oferită de către agenții noștri, clienții pot apela numărul de telefon care este afișat pe site, sau pot utiliza butonul de Whatsapp pentru mesaje tip text.

În cazul în care aveți întrebări cu privire la transportul de persoane Romania Italia și retur agenții parteneri Autogări Europa vor sta la dispoziția tuturor clienților la orice oră la numărul de telefon afișat. De asemenea dacă se vor întâmpina greutăți în ceea ce privește rezervarea călătoriei pentru traseul Romania Italia sau retur și este necesară oferirea de consiliere, sau dacă există sugestii referitoare la activitatea agenției vom sări în întâmpinarea clienților atât online cât și telefonic.

Călătorii plăcute doar cu Autogări Europa!

Autogări Europa facilitează transportul de persoane și colete pe traseul Romania Italia, în fiecare zi, cu preluare de la locul dorit și către destinația aleasă, la cele mai avantajoase prețuri de pe piață

Cu cât rezervarea călătoriei se va realiza mai, respectiv cu cât biletul de autocar este stabilit, iar data călătoriei este mai îndepărtată de data curentă, cu atât, agenția va putea să prezinte și să ofere mult mai multe variante de transport, alături de îndrumare și consiliere spre a achiziționa cea mai bună variantă de transport pentru fiecare călător în parte, în funcție de nevoile fiecăruia, de destinatia rutei Romania Italia și nu în ultimul rând de data rezervării călătoriei cu Autogări Europa.