Transport regulat persoane Romania Olanda

Zilnic plecari Romania Olanda cu microbuz si autocar

Cursele internaționale de transport persoane și colete pe traseul Romania Olanda și retur nu au fost niciodată mai simple și rapide cu Autogari Europa, platforma de rezervări online și telefonic pentru bilete de călătorie internațional.

Cu Autogari Europa, clienții pot accesa o gamă variată de servicii de transport persoane și colete pe ruta Romania Olanda cu retur, agenția punând la dispoziția clienților o multitudine de oferte de preț pentru cursele internaționale de persoane și colete, o varietate de curse și variante de transport și nu în ultimul rând bonificații.

Călătorește cu Autogări Europa!

Colaborarea agenției Autogari Europa cu mai multe firme de transport internațional, atestate, oferă posibilitatea de a aduce către toți clienții multe curse, plecări și beneficii pentru călătoriile desfășurate pe traseul Romania Olanda și retur.

Alege destinația!

Clienții care aleg să călătorească cu Autogări Europa la bordul autovehiculelor partenerilor noștri, vor avea parte de o călătorie din care nu vor lipsi dotările necesare, aerul condiționat, scaunele moderne, comode și rabatabile, sistemul audio-video pentru a putea urmări programele preferate, prizele individuale și nu cel din urmă, wi-fi gratuit cu o conectivitate de până la 4G pe durata călătoriei în Romania.

Autovehiculele partenerilor noștri sunt clasate 3-4 stele, iar dacă se dorește o cursă mai rapidă, Autogari Europa pune la dispoziție transportul de persoane la domiciu Romania Olanda, cu microbuze de tip 8+1, respectiv 14+1 locuri, modernizate pentru a spori gradul de confort și siguranță pe toată durata călătoriei.

Indiferent de tipul de autovehicul ales, fie acesta autocar, sau microbuz, la bordul mijlocului de transport vor fi minim 2 șoferi, experimentați și profesioniști, ce se vor asigura constant de confortul, deplina siguranță si bunăstarea clienților până ce aceștia vor fi transportați la adresa dorită pe ruta Romania Olanda.REZERVA ACUM!

de la 150 €

+40 750 861 499 REZERVA ACUM WhatsApp

* Pretul poate suferi modificari in functie de disponibilitate si perioada

VERIFICA DE UNDE POTI PLECA
SI UNDE VREI SA AJUNGI

PLECARI DIN ROMANIA DESTINATII SPRE OLANDA

Profesionalism & Experiență

Autogări Europa activează pe piața transportului de 10 ani, deținând un personal calificat, profesionist, cu atestate în domeniu și care se vor asigura de siguranța călătorilor pe timpul transportului internațional Romania Olanda.

Masă caldă

Autogări Europa, alături de partnerii agenției vor pune la dispoziția clienților o masă caldă în timpul călătoriei pe ruta Romania Olanda și retur.

Conectivitate Wi-Fi

Autovehiculele cu care se va asigura transportul de persoane pe ruta Romania Olanda sunt dotate cu Wi-Fi gratuit, cu o viteză de până la 4G, în funcție de aria de acoperire, pe toată durata călătoriei în interiorul țării.

TV & Music

Autogari Europa pune la dispoziția călătorilor TV-ul din dotare pentru a le oferi acestora conforul de acasă, pentru a putea urmări emisiunile preferate și serialele de care nu se pot despărți nici în timpul călătoriilor pe ruta Romania Olanda.

CONFIRMARE / ANULARE

Personalul Autogari Europa se va asigura de confirmarea, respectiv anularea călătoriei clienților, de aceea cu 24h înaintea plecării, clienții vor fi contactați în scopul de a confirma cursa, de a o anula, sau amâna pentru o dată ulerioară. Rugăm toți clienții să confirme locurile cu o zi înainte de plecare pentru a putea realiza cursa într-un mod cât mai complet. Odată cu această confirmare a locului, clientul va intra în posesia numelui și numărului de telefon al șoferului, data și ora plecării, cât și mijlocul de transport cu care va fi preluat de la locul de plecare.

SIGURANTA SI TRANSPARENTA

Contravaloarea plății biletului pentru transportul de persoane și colete pe ruta Romania Olanda se va realiza fie la sofer, fie la agenție sau online prin transfer bancar.

Autogări Europa dorește să menționeze că achitarea prețului biletului la destinație nu este posibilă!

SERVICII DE COLETĂRIE

Autogari Europa realizează și transport de colete pe ruta Romania Olanda direct la adresa dorită de client, atât tur cât și retur, cu următoarele mențiuni:

-coletul se va sigila în fața unui angajat al companiei noastre
-interzis transportul de țigări și băuturi alcoolice
-prețul pe kg este de 1,5 euro , negociabil la cantități mai mari
-transportul este tip door to door pe baza codului poștal

Curse transport persoane Romania Olanda


Călătorii Romania Olanda cu autocarul

Autogari Europa pune la dispoziția clienților serviciile de transport internațional de persoane pe ruta Romania Olanda cu cele mai bune condiții de confort și siguranță și la cele mai atractive prețuri, în funcție de destinația aleasă și de sezonalitate.

Plecările către Olanda și dinspre Olanda spre Romania se realizează regulat, zilnic, plecările fiind din toate orașele Romaniei și către cele mai importante orașe din Belgia și nu numai. Programul curselor și orașele aferente se găsește în secțiunea de informații din josul paginii.

Călătoria cu Autogari Europa va fi una plăcută, cu un grad ridicat de confort, cei doi șoferi se vor asigura constant de bunăstarea călătorilor, efectuând pauze la 4 ore pentru a putea lua masa, pentru relaxare și pentru a putea realiza fotografii, în cazul pasionaților de călătorii.

Călătorii cu microbuzul la adresă Romania Olanda

Autogari Europa împreună cu partenerii agenției, facilitează și curse rapide, ce sunt realizate cu microbuzul, transport fiind direct la adresa dorită de către client, pe ruta Romania Olanda și retur, cursele fiind zilnice și accesibile ca preț, călătorii fiind preluați din orice oraș din Romania, pe bază de cod poștal și către orice oraș din Olanda.

Parteneriatul agenției cu un număr mare de firme de transport, face posibilă ca preluarea și transportarea din Romania în Olanda la adresa dorită să fie foarte simplă, rapidă și fără costuri suplimentare, nemaifiind necesară schimbarea autovehiculului pe traseu.

Nu contează orașul din Romania de unde se pleacă, rezervarea biletului de autocar Romania Olanda prin Autogari Europa, vine la pachet cu sentimentul unei călătorii sigure, confortabile și accesbile prin intermediul firmelor partenere.


transport persoane autocare Romania Olanda

de la 150 €

Rezerva acum

REZERVA ACUM

* Pretul poate suferi modificari in functie de disponibilitate si perioada

familie transport persoane Romania Olanda

Transport persoane cu autocar si microbuz Romania Olanda

Autogari Europa oferă variante multiple de transport internațional de persoane pe ruta Romania Olanda, din toate orașele Romaniei către toate localitățile din Olanda, în funcție de codul poștal oferit de către client.

  • Bagaj de 45kg
  • Geantă de mână sau rucsac
  • Reduceri grupuri de persoane
  • Reduceri bilet dus-întors
  • Anulare/ Confirmare/ Amânare cu cel putin 24 ore înainte de plecare

CURSE LA ADRESĂ Romania Olanda CU RETUR

Rezerva bilet gratuit!

Personalul Autogari Europa stă la dispoziția clientului pentru a-i oferi acestuia informatiile necesare unei viitoare călătorii și pentru a realiza rezervări pentru cursele internaționale pe traseul Romania Olanda, cât și pentru cursele tip retur.

Călătorie la un pas distanță!

Rezervarea biletul de călătorie pentru cursele internaționale de transport persoane cu microbuzul sau autocarul pe ruta Romania Olanda, se poate realiza în primul rând telefonic la numărul afișat pe site, online prin completarea formularului de pe site din secțiunea de contact, sau pe baza mesajelor text utilizând butonul de Whatsapp.

Curse rapide!

Pentru a rezerva o cursă cu traseul Romania Olanda, este nevoie doar de numele si prenumele clientului., nr. de telefon, carte de identitate sau pașaport valabil, localitatea de unde se pleacă și adresa exactă a destinației din OlandaÎntrebări frecvente

Cu ce se ocupă Autogări Europa?

Autogări Europa este o agenție de transport care încheie partnereriate cu mai multe firme în acest domeniu, care deține o vastă experiență în transportul internațional oferind astfel cele mai bune variante de călătorie pe ruta Romania Olanda.

Cursele de transport internațional pe traseul Romania Olanda se realizează zilnic, plecările se efectuează din orice oraș din Romania, către orice localitate din Olanda pe bază de cod poștal.

Transportul internațional de persoane prin partenerii Autogari Europa are loc pe baza codului poștal, cu preluare de la domiciului și până la adresa dorită de către client. Lista orașelor în care Autogări Europa realizează curse este disponibilă în formularul de căutare din site-ul nostru, iar pentru informații suplimentare, clienții sunt rugați să apeleze numărul afișat pe site.

Mijloacele de transport cu care se realizează cursele internaționale pe ruta Romania Olanda sunt moderne, autocarele au o capacitate de 50-55 locuri, mărcile Scania și Setra, cu care se efectuează curse de linie direct în marile orașe din Olanda. Pentru transportul la adresă, cursele se realizează cu microbuzele marca Mercedes Sprinter cu o capacitate de 8+1 locuri, confortabile și sigure.

\

Prețul biletului diferă în functie de orașul de destinație, respectiv de sezonalitate pentru ruta Romania Olanda, agenții noștri vor sta la dispoziția clienților la numărul de telefon afișat pe site pentru a putea oferi mai multe detalii despre preț, reduceri și tipuri de curse.

Pentru a călători în siguranță, clientul este rugat să dețină o carte de identitate sau un pașaport valabil. În cazul călătoriei minorilor, minorul trebuie însoțit de un părinte, și este necesară împuternicirea de la celălalt părinte sau o hotărâre judecătorească.


Transport persoane si colete Romania Olanda door to door

REZERVARE ONLINE BILET CĂLĂTORIE Romania Olanda

Autogari Europa deține un personal dedicat, profesionist care este mereu la dispoziția clientului pentru a oferi informatii complete și corecte și a sări în ajutor în ceea ce privește găsirea celei mai bune variante de călătorie în funcție de nevoile fiecărui client în parte.
Telefonic se vor primi toate informatiile necesare unei călătorii sigure, confortabile și la prețuri cât mai mici și avantajoase chiar și pentru cei mai pretențioși.

În cazul în care există întrebări cu privire la transportul internațional de persoane pe ruta Romania Olanda cu Autogari Europa, clientul este rugat să apeleze cu încredere numărul afișat pe site pentru a putea intra în legătură cu unul dintre agenții operatori ai firmei.

Mai mult decât atât, dacă se întâmpină dificultăți în realizarea unei rezervări, a unei plăți, respectiv în găsirea unei informații, operatorii agenției vor oferi consilierea dorită într-un timp cât mai scurt.

SOLUȚII DOAR CU AUTOGARI EUROPA!

Cursele de transport internațional de persoane și colete nu au fost nici când mai rapide cu autocarul și microbuzul pe ruta Romania Olanda cu Autogari Europa care oferă soluții multiple de transport în fiecare zi tip linie.

Autogari Europa oferă reduceri de preț și oferte clienților care cumpără din tip un bilet de călătorie pe traseul Romania Olanda. De aceea, cu cât clientul va intra mai repede în legătură cu unul dintre operatorii agenției, cu atât șansele ca prețul să fie mai redus, respectiv ofertele să fie mai multe, cresc considerabil. Cu cât data călătoriei este mai îndepărtată, cu atât agenții vor putea oferi mai multe variante de transport internațional de persoane la un preț avantajos.

Autogari Europa urmărește constant să își îmbunătățească activitatea, de aceea clienții care doresc să ofere sugetii sau recomandări cu privire la activitatea pe care agenția o desfășoară, sunt rugați să apeleze numărul afișat pe site pentru a oferi feedback-ul operatorilor, aceștia oferind mai departe recomandările pentru a putea fi puse în practică.