Autogari Europa – agentie de rezervari online

Suntem o agentie de rezervari online in domeniul transportului international de persoane, efectuand, prin intermediul partenerilor nostri, curse cu autocarul si cu microbuzul in cele mai mari tari din Europa, cu plecari zilnice si cu posibilitatea de a calatori direct pana la adresa dorita. Echipa noastra pune la dispozitie bilete ieftine pentru curse rapide cu autocare moderne, sigure si cu soferi profesionisti.

Suntem o agentie cu o activitate de peste 10 ani in domeniul transportului international de persoane. Avem o foarte mare experienta in domeniul transportului, iar scopul nostru principal este sa avem doar client multumiti.

Oferim servicii profesionale si sigure de transport, toate mijloacele de transport respecta normele de siguranta, fiind dotate cu cele necesare pentru confortul si siguranta unei calatorii lungi.

Prin partenerii nostri, incercam sa oferim cele mai bune preturi si cele mai bune beneficii de fiecare data cand alegeti sa calatoriti cu noi.

Suntem in topul ierarhiei cand vine vorba de beneficii, siguranta, confort si rapiditate. Acest lucru se datoreaza experientei acumulate in cei peste 10 ani de activitate, sfaturilor bune date de calatori, cat si adaptarea la nevoile actuale ale personalului nostru si calatorilor.

Pe langa mijloacele de transport de ultima generatie, ne mandrim ca suntem o agentie accesibila la pret, costul unui bilet de calatorie fiind pe masura posibilitatilor tuturor.

Pentru orice fel de informatii despre costuri, mijloace de transport si serviciile pe care vi le oferim, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0750 861 499.

Colaboram doar cu soferi cu experienta, profesionisti, pentru care in prim plan este respectul pentru calator si dorinta de a indeplini conditii excelente de transport.

Incercam sa asiguram, prin partenerii nostril, curse zilnice atat tur cat si retur pentru serviciile de transport de persoane, iar pentru transportul de colete de asemenea asiguram cel putin o data pe saptamana un mijloc de transport catre fiecare tara din lista noastra de tari ce le acoperim.

Daca te-am convins, te invitam sa alegi unul dintre serviciile nostre si sa beneficiezi de cele mai bune conditii de transport.

Contacteaza-ne

Pentru orice intrebare sau nelamurire, va stam la dispozitie la numarul de telefon. Nu ezita sa ne contactezi!
Tel: 0750 861 499
email: info@autogarieuropa.ro