Transport persoane Despre Noi

Autogari Europa este unul dintre liderii locali de transport persoane international, efectuand curse cu autocarul si microbuzul in cele mai importante tari din Europa, cu plecari zilnice si direct la destinatia clientului. Echipa noastra pune la dispozitie bilete ieftine pentru curse rapide cu autocare moderne, sigure si cu soferi profesionisti.

Suntem o agentie de transport international cu o activitate de peste 10 ani. Avem o foarte mare experienta in domeniul transporturilor, iar scopul nostru principal este sa avem doar clienti multumiti. De-a lungul timpului ne-am confruntat cu nenumarate probleme de tate felurile, care ne-au ajutat sa ne perfectionam si sa ajungem pe drumul cel bun. Suntem o echipa tanara, dar cu experienta si suntem perfectionisti. Dorim sa ajungem in topul firmelor de transport colete si persoane din Romania si suntem sigur ca vom ajunge acolo intr-un final.
Suntem una dintre firmele care ofera cele mai multe beneficii atunci cand ne alegeti pentru a calatori cu noi. Acest lucru se datoreaza experientei, care ne-a ajutat sa ne dam seama care sunt lucrurile pe care oamenii le apreciaza de la o firma de transport. Pe langa mijloacele de transport de ultima generatie, ne mandrim cu faptul ca suntem o firma ieftina de transport daca alegeti sa calatoriti cu noi, iar costul transportului unui colet este pe masura posibilitatilor tuturor. Pentru mai multe informatii despre preturile serviciului de transport colete apelati 0750 861 499.
Avem soferi cu experienta, pentru care in prim plan este respectul pentru calatori si dorinta de a indeplini conditii excelente de transport. Efectuam curse saptamanale tur si retur, atat pentru serviciul de transport colete cat si transport persoane, iar soferii nostri ajung mereu la timp, fara intarzieri neprevazute.
Daca te-am convins, te invitam sa alegi unul dintre serviciile noastre si sa beneficiezi de cele mai bune conditii de transport colete, sau transport persoane.

Contacteaza-ne

Daca ai orice fel de intrebari sau nelamuriri, te rugam sa ne contactezi.
Tel RO: 0750 861 499
Comenzi: office@autogarieuropa.ro